5 Simple Techniques For tekirdağ prefabrik

Wiki Article

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja one ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama içinside aşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız sixteen dns yoğunluğunda eight.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

İki katlı prefabrik evler, dar alanlara kolaylıkla yerleştirilebilir, böylelikle alandan tasarruf ederek istenilen oda sayısı alan dar bile olsa planlayabilmektedir. Oldukça modern ve şık tasarıma sahip bu evler, her tasarıma uyum sağlar ve kolaylıkla dekor edilebilir.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir edirne prefabrik bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu prefabrik konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü fifty yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artworkırmaktadır.

Bu levhalar arasına standart üretimlerde yalıtım amaçlı EPS prefabrik ev duvar malzemesi konulmaktadır. Daha yüksek yalıtım ve A sınıfı yangın güvenliği için levhalar arası prefabrik ev duvar malzemesi olarak taş yünü kullanılmaktadır.

Edirne prefabrik ev modelleri arasında tek katlı, tekirdağ prefabrik dubleks ve iki katlı seçenekler bulunmaktadır. Her bir modelin farklı avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

Edirne Prefabrik Evler her yüksekliğe ve doğa koşuluna uygun olması bakımından da giderek artan bir konut tercihidir. Edirne gibi bir çOkay iklime sahip olan ve çanakkale prefabrik ev modelleri yoğun tarımsal üretime sahip bir şehir için hem en ekonomik hem tekirdağ prefabrik ev de en kullanışlı tercih Villa Prefabrik Evlerdir.

Zemin Betonu ve Hafriyat İşleri: Prefabrik evin kurulacağı zeminin hazırlanması ve gerekli hafriyat işlemleri, müşterinin sorumluluğundadır.

Aynı zamanda prefabrik ev three 1 fiyatları dubleks ya da tek katlı olmasına göre de fiyatlandırılır. Malzeme fiyatlarındaki artışlar aynı oranda ev fiyatlarına etki eder.

Report this wiki page